- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Hahó,
Akik cseréltek már kijelzőt, kérdezném őket: csak érintőpanelt vettetek 2ezer Ft környékén, vagy teljes kijelző+panelt 8ezer Ft környékén?
Továbbá: ha előbbi, mennyire volt körülményes kicserélni csak az érintőpanelt? Egyszer próbáltam, de nem nyertem (hálisten az csak egy LG volt, nem Ulefone)
pofára ejtettem a tempered glass megvédte, de utána nem érzékelte az érintős gombokat alul egyáltalán,
míg le nem szedtem a tempered glasst (úgyis eltört), aztán másnap tettem rá másikat, használom már azóta pár napja, de ma megint nem érzékelt, és félek, hogy cserés lesz a kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meggyi001