Hirdetés
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Korábban írtam, hogy elnémul a telefon, ha hívnak, nem csörög.. A hangszóró jó, mert a zenelejátszónál is szól.. Az érdekes, ha bemegyek a csengőhang beállításához, ott is tök néma. Ahol ugye hallanád, hogy mit akarsz kiválasztani, de tök néma, mind a gyári, mind az SD kártyán lévő hang, de csak ott, zenelejátszóban mindegyik ok. Rootolva volt a teló, kettővel korábbi rommal, és feltettem a gyári legujabb szoftvert, minden cachet töröltem, rootolva sincs, tök gyári egy hete kb, és ma megint előjött ez a hülyeség... Nagyon elszomorít, nem hallom meg, ha hívnak. És logikátlannak tűnik az egész így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest