- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
-
ETOM
addikt
Sziasztok!
Összes » Egyéb » Sport, hobbi eszközök
Ide szeretnék hírdetést feladni, de be adja a "LEGO"-t mint alkategóriát. Csak nálam?
"A "Kategória*" legördülőben válaszd ki a legalsó szintet, ahová hirdetésedet fel kívánod adni!"
-
TheHeartless
újonc
Üdv,nekem olyan problémám volna,hogy telefonon a Chrome-ban,se másik böngészővel sem tudok "bejelentkezni",tulajdonképpen bejelentkezek,aztán semmi,mintha megse történt volna,eddig viszont ment minden,egészen keddig...viszont üzenetet küldeni tudok...de így nemtudom megnézni a postaládám,illetve a hírdetésem se tudom kezelni
mi lehet a probléma? HELP!
-
kidpepi
tag
válasz
classifieds #3728 üzenetére
Ugyanezzel a hibával találkozom már napok óta.
FF és Chrome alatt ugyanúgy jelentkezik. Több gépről is próbáltam, de ugyanaz az eredmény. -
Sziasztok!
Fórumon böngészés közben rendre törölt és archivált hirdetések bukkannak fel bal alul az Adok-veszek részben. Ennek gondolom nem így kellene működnie.
-
válasz
MaxxDamage #6239 üzenetére
Szia!
Hamarosan éles lesz az új HA, már teszteljük. RIOS lesz alatta, és nem lesz hasonló probléma többet. Addig kérlek légy türelemmel.
Üdv,
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Ismét tapasztaltam (2x) a "szöveg félkövér betűk használata" közben, hogy duplikálja azt az alkalmazáskor kijelölt szöveg esetén. Gondoltam jelzem.
L
-
kenwood
veterán
válasz
Sk8erPeter #6237 üzenetére
Az osszefuggest en sem latom, de amig aktiv,vagy jegelt a hirdetes,addig az ertekeles lapra mutat a link,ha archiv,akkor a jelentesre.
Gondolom,volt valami problema,amit nem tudtak mashogyan megoldani, csak ugy,hogy az archiv hirdeteseknel megvontak az ertekelesi jogot a felhasznaloktol.
Ha csak az adott ugyet szeretned megoldani,akkor szolj az eladonak,hogy rakja at archivrol jegeltre. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kenwood #6236 üzenetére
Nem teljesen értettem az összefüggést.
(Mentségemre szóljon, hogy hétfő van.
)
Ha veszek egy eladótól egy terméket, akkor nagy az esély rá, hogy a kapcsolódó hirdetést archiválja, tekintve, hogy pl. eladta a terméket - ettől még a vásárlás megtörtént, jó lenne tudni értékelni is. -
kenwood
veterán
válasz
Sk8erPeter #6235 üzenetére
szerintem szandekosan tiltott az archiv hirdetesek ertekelese. nem jo metodus, mert rengeteg hirdetes hetekig jegelt marad, varnak az ertekelesre az eladok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Ha egy hirdetést az eladó archivált Hardveraprón, de én a terméket tőle megvettem, és értékelni szeretném, akkor az "Értékeld" link az "Eladó jelentése" oldalhoz tartozó URL-re mutat, miközben én nem jelenteni szeretném az eladót (semmi gond nem volt), hanem értékelni (visszajelzést adni másoknak). Az "Eladó jelentése" oldalon van ugyan egy "Ha értékelni szeretnéd, jelezd itt:" checkbox, de ennek semmi értelme, ehhez az oldalhoz a "Hirdetés jelentése »" link kellene, hogy vezessen, az értékelés linkhez ez a felugró ablak szokott tartozni:
Majd ezután lehet értékelni.
Ehelyett itt csak jelenteni tudom.Konkrét példa innen (bizniszeltünk, minden oké volt, szeretném értékelni):
Tehát az minimum illogikus, hogy az értékelés link a hirdetés jelentésére mutat.
-
Oszilaci
senior tag
EDGE böngészővel a hirdetések nem igazán jelennek meg csak több perces várakozás után.
EXPLORER-ben működik rendesen a hirdetések listázása -
]Phobos[
senior tag
válasz
Bjørgersson #6230 üzenetére
Ezt a kérdést tettem fel a riosos topikban, csak le se lettem ejtve. Mind1 thx.
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Bjørgersson #6230 üzenetére
Én a hardverapro oldalon próbáltam, az adatlapom / adatok szerkesztése alatt, és ott egy másik űrlap jön fel, ami az említett hibát adja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bálnaborjú #6229 üzenetére
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Bjørgersson #6228 üzenetére
Ez működött, köszi, de hogy lehet elérni ezt az űrlapot a menüből ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bálnaborjú #6227 üzenetére
Itt is?
-
Bálnaborjú
tag
erre valami ?
-
adhee
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy van arra lehetőség, hogy e-mail-t kapjak arról, ha privát üzenetet kapok?
-
xXFelaXx
újonc
Kedves Staff!
Hibát szeretnék jelenteni.Leírás:
Megvettem egy terméket és értékelni szerettük volna egymást a kedves eladóval, én kezdeményeztem is az értékelést de sajnos valami oknál fogva nem kapta meg a kezdeményezésem és ezáltal nem tudtuk értékelni egymást. Nekem ez fontos lenne.Hiba helye:
Xbox 360 E Slim 250GB - 2db kontroller -
Bálnaborjú
tag
válasz
Bjørgersson #6221 üzenetére
Üdv ! Jelszó módosítás nem működik. Elküldöm az űrlapot, és azt a hibát adja, hogy "belépési emailcím kitöltése kötelező", pedig ki van töltve
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Tegnap eladtam hardveraprón keresztül egy telefont.
Éjszaka rányomott a vevőm, hogy megvásárolta tőlem.
Én most reggel a mobilnézeten keresztül rányomtam, hogy valóban ő vette meg tőlem.
Ezt követően nem történt semmi sem, és ha újra rá akarnék nyomni az előző gombra, azt írja, hogy már elutasítottam.
Pedig tudtommal a mobilnézetben másra nem is lehet nyomni, csak arra, hogy megvásárolta tőlem.
Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszi.
Üdv.
Gábor -
insider1986
újonc
válasz
Bjørgersson #6218 üzenetére
köszi írok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
insider1986 #6217 üzenetére
Kalandort keresd meg e-mailben.
-
insider1986
újonc
válasz
Bjørgersson #6216 üzenetére
adatlap módosításnál átírtam véletlenül a bejelentkező e-mailt. ami eddig volt az freemail-es amire átíródott az meg gmail.com-os ugyan azzal az előtaggal (insiders) de az viszont nem az én e-mail címem. viszont már nem tudok vele bejelentkezni...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
insider1986 #6215 üzenetére
Mondjuk ha leírnád, mi a probléma, akár még segíteni is tudnánk / tudnának.
-
insider1986
újonc
Üdv! Nagy segítség kéne a hardverapróhoz! Kihez tudok fordulni? Sehol nem találtam egy épkézláb elérhetőséget.
Köszönöm! -
polgi803
őstag
válasz
Bjørgersson #6213 üzenetére
Köszönöm, így már frankó!
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy az adatlapomnál nem tudom módosítani a cuccokat, mert állandóan azt írja hogy írjam be az email címet és nem fogadja el...pedig állandóan be van írva oda ugye...de mégsem fogadja el.
-
kenwood
veterán
válasz
tatabike #6190 üzenetére
Mukodik, csak visual bugos, nagyon user unfriendly modon designolva.
Nekem is eltartott egy ideig,mire rajottem.
Nem kell hozza asztali nezet.Ahogy en bejelentkezem mobilrol :
hardverapro.hu/szemelyes ezt nyitom meg.
Gondolom,nem kell moge a 'szemelyes',de ez az elso a listan nekem chromeban,igy a legkenyelmesebb.
Most ugye hardverpro felirat fent-kozepen,tole balra 3 csik .
Katt a 3 csikra,bejon oldalrol egy menu,ott katt belepes
Ezutan megadod az adataid,es mar bent is vagy. -
Alpachino
veterán
válasz
Intruder2k5 #6209 üzenetére
Köszi, megoldódott az adquard hirdetésblokkoló okozta, kikapcsoltam most már minden ok....
-
-
ZweiTiger
tag
Üdv!
Számla letöltésre fehér képernyő jön be. Sajnos nem az első eset, mondhatjuk, hogy az összesnél ez a helyzet. Nem tudom kinek írjak, hogy letölthessem a számláimat.. mert lassan esedékes
-
-
törölt tag
üdv adatlapot miért nem tudok szerkezteni ? folyamatosan hibát dob ki rá .
-
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest