- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Intruder2k5 #7539 üzenetére
Az oké, hogy az oldal üzemeltetése pénzbe kerül, de azért szerintem te se fizetnél valami olyanért, amit nem tudnál használni és nem hogy rendesen, szinte sehogy sem.
Nem akarom megsérteni a stábot sem, csak építőjelleggel írom amit, de amit összehoztak az egy tákolmány, ráadásul nem csak elavult, de még visszafejlődést is sikerült elérni a funkciók megvonásával, illetve kihagyásával (link, képfeltöltés, utóbbit nem tudom hogy sikerült kihagyni, ehhez is sok ész kell, na mindegy), valamint az egyébként is kevésnek számító limitek még kisebbre vételével, gondolok itt a leírás maximális karakterszámára, meg hasonlókra.
Akárhogy is nézzük, ez egy kókler munka, ráadásul hiába a tesztek meg a nagy felkészülés, félig se voltatok készen, még most is pótolgatjátok meg javítjátok élesbe, amit egyébként teszt időszak alatt kellett volna megtenni, elvégre azért van. Tudom most sokan fogják mondani, hogy "ha tudsz, csinálj jobbat", csinálnék is, de nem az én feladatom, másrészt nem azért mondom, de ha már eddig ráért, akkor igazán ráért volna még 1-2 hónapig, míg rendesen megcsináljátok, aztán lehetett volna egy zökkenőmentes átállás, persze egyszerűbb kapkodni, majd később gyorsba javítgatni a hibákat éles üzemben a felhasználók rovására, azt akkor még van merszetek előhozakodni a fizetős dolgokkal, mit mondjak van bennetek kurázsi
Amúgy tényleg nem tudom mit akartok ezen eladni, de mindegy, összefoglalva az egészet én erre nem lennék büszke, eleve mint ha csak új kinézetet kapott volna az oldal, plusz egy csomó, főleg hasznos dologtól megszabadítottátok (azt se értem, a pontozási rendszerhez minek kellett hozzányúlni, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy minek kellett elbaszni, mikor abból látszott néhol, hogy az eladó/vevő melyik téren hogy produkált, szóval jó nagy hülyeséget csináltatok ezzel is, de mindegy), vagy éppen fizetőssé tettétek azokat, egyébként ugyan úgy egy bugos alap statikus, mindent újból betöltő lassan elavultnak számító oldal maradt (de tényleg, nem hiszem el, hogy minden kis lépésnél most is újra kell tölteni az egész oldalt, egy kis flash vagy html5 igazán elmehetett volna, főleg ha később úgy is telenyomjátok hasonló reklámokkal, de ti tudjátok, vagy éppen nem), csak talán most még több hibája van mint volt.
Persze annak örülök, hogy végre legalább látni valami fejlődést, de azért lássuk be, ez valahogy nem egy pozitív fejlődés, de hát ez magyarország, már igazán megszokhattuk volna. -
0xmilan
addikt
válasz
Intruder2k5 #7536 üzenetére
Ja, és a linket végül betettem az első hozzászólásba.
Ovatosan az ilyenekkel. A kovetkezo az lesz, hogy nem irhatsz majd hozzaszolast.
@tobbiek
Amugy meg miert kell linknek lennie? Ha ott van az URL szovegkent, akkor meg masolhato, nem? -
válasz
Intruder2k5 #7440 üzenetére
Én nem tudom kiválasztani, azt írja hamarosan.
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7440 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #7398 üzenetére
Lehetne is egy ilyen opció, hogy a hirdetés feladásakor a feladó eldönthesse, hogy kér-e hozzászólásokat a hirdetése alá, vagy sem.
-
Dealer95
őstag
válasz
Illetve mobilon nem töltötte be a hirdetések alatti hsz-eket sem
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Hm én ezekből soha egyiket sem tapasztaltam, de tényleg, pedig elég sokat vagyok itt...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #7380 üzenetére
Megkérdezhetem milyen hibák voltak a régin? Csak kíváncsi vagyok, mert én nem tapasztaltam semmit ezekből.
-
pepejoe
tag
válasz
Intruder2k5 #7231 üzenetére
Köszi!
Általában próbálom alaposan elolvasni az összefoglalót de most sikerült átugranom a számomra releváns részt
-
Mysterion
tag
válasz
Intruder2k5 #7230 üzenetére
Köszönöm, akkor jelzem az eladónak is.
-
Mysterion
tag
válasz
Intruder2k5 #7227 üzenetére
Nem kellett kitölteni, maga az oldal automatikusan kitöltötte amikor rányomtam a jelentem mint eladót gombra. De próbáltam Copy-Paste is a dolgot, úgy sem működik.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7215 üzenetére
Nem csak a ha-ról hiányzik, hanem mobil nézetben se jelenik az oldalon.
Még jó hogy én még belépni se tudok mobilnézetben, igy asztali modban észrevettem.
-
Alf65
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7219 üzenetére
???
???Mégegyszer:
LEJÁR egy hirdetés -> archiv
ELADOK valamit -> archív.
MI különbözteti meg a LEJÁRT és az ELADOTT hirdetést az archivumban? -
Rig3l
újonc
válasz
Intruder2k5 #7213 üzenetére
Én csak a hardveraprót használom. Oda nem küldtetek értesítést!
-
Gerixbela
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7204 üzenetére
Az nem gond , de kihez forduljak ?
-
madrac
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7200 üzenetére
Lehet tudni, hogy nagyságrendileg ez mikor várható?
Azt se bánnám, ha a fototrend oldalhoz hasonlóan már béta állapotban elérhető lenne az éles adatokkal, csak legalább az alap funkciók elérhetőek lennének...
Köszönöm. -
llaci1956
újonc
válasz
Intruder2k5 #7196 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
dualcore
őstag
válasz
Intruder2k5 #7190 üzenetére
Oké, rendben. Köszönöm.
-
laca5555
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7173 üzenetére
Kösz szépen a segítséget...
-
Yany
addikt
válasz
Intruder2k5 #7163 üzenetére
A kiemeltek egymáshoz képest nem upolnak?
-
Psyhostar
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7129 üzenetére
Köszönöm, így működött.
-
SirRasor
addikt
válasz
Intruder2k5 #7124 üzenetére
Köszi az infót, akkor így csinálom. Engem konkrétan megijesztett, hogy a jelentés oldalra vitt és léptem is ki olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehetett.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Intruder2k5 #7116 üzenetére
Köszönöm!
Reméljük minden megy majd a tervezett szerint, sok sikert hozzá!MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Intruder2k5 #7114 üzenetére
Rendben, köszönöm a visszajelzést.
Az mikorra valószínűsíthető? (az új rendszer)MD
L -
kisselandras
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7052 üzenetére
Valami gáz van eddig mobilról irta a privát üzenetet de hétfő óta nem jelzi csak ha vissza térek a régi fülre !
-
Weaver
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7052 üzenetére
megvan, köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #7044 üzenetére
Jó ezt olvasni, hogy jön az új HA. Remélhetőleg tényleg meg fognak szűnni az áldatlan állapotok.
-
MasterMark
titán
válasz
Intruder2k5 #7042 üzenetére
Hiába rendezem, nem marad úgy. Többi oldalon meg nem csinál semmit az előre rakás gomb.
-
válasz
Intruder2k5 #7025 üzenetére
Szia!
Elnézésedet kérem. Sok-sok éve használom az oldalt, de valahogy ezt most elnéztem, sorry
.
Üdv,
Sopi -
válasz
Intruder2k5 #7022 üzenetére
Szia!
Megnézted a videót? Az "Értékelés" gombra a jelentés funkció jön be és sehogy sem tudtam az értékelésre jutni. Eddigi években ezzel nem volt gondom.
-
laci laci
addikt
válasz
Intruder2k5 #6955 üzenetére
Ha üzemeltet valamit,és kap érte pénzt, akkor legyél jó és működőképes. A reklám téma pedig egyrészt úgy lassítja a telefont, mert mozog, villog stb.. A másrészt pedig aki reklámozz annak is rossz fényt mutat, hogy olyan helyen reklámozz ami bugos.. Nem oktatni akartam.. Csak már fárasztó, hogy a böngészőben csomó dolgot kell beírni, mire ide jukadunk ki.. További sok sikert kívánok
-
laci laci
addikt
válasz
Intruder2k5 #6948 üzenetére
Szerintem az összefoglalóba, vagy legalább az oldal tetejére ki "kellene" írni, hogy mi van.. Persze meg értem a helyzetet, csak ez nagyon erősen rontja a színvonalat megint, lásd átálláskor. A hirdetésem alá komentelő,érdeklődő írását a mai napig nem tudom elolvasni, pedig az is hr. Mindent megértek, csak már megint mi szívunk. Igaz, régen azt mondták "-ne dumáljunk, hisz nem fizetős szolgáltatás", de szerintem az, mert egyrészt a nagy reklám állandóan ott virraszt a kijelző egy részén, másrészt pedig veszek prémiumot,igaz most nem vettem, ennek meg van az oka. Ha a munkámban ilyen "hibát" vétenék, nem lennék kifizetve, ja és adjak rá 20 év garanciát..
-
IO.sys
őstag
válasz
Intruder2k5 #6948 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
válasz
Intruder2k5 #6946 üzenetére
Én kérek elnézést,igazad van!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #6926 üzenetére
Igen, a hirdetésfeladásra gondolok, bocsánat.
-
19Stoki82
újonc
válasz
Intruder2k5 #6917 üzenetére
Üdv!
Köszi az infót,írtam!
-
dSERiES
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6909 üzenetére
Basszus, bocsánat
-
Fecó1981
újonc
válasz
Intruder2k5 #6895 üzenetére
igen, sorry :S
köszi
-
fauv
őstag
válasz
Intruder2k5 #6884 üzenetére
Arra gondoltam, hogy tudom a nevét, de nem látom, tehát csak egy nevem van, akkor hogyan tudom megnézni az illető adatlapját.Meg van -
fauv
őstag
válasz
Intruder2k5 #6877 üzenetére
Üdv !
Annyi segítséget még kérnék, hogyan lehet rákeresni egy konkrét személyre ami utána kiadja az itcafe adatlapját?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #6879 üzenetére
Viszont aki csak HA miatt regisztrált, annak fogalma sincs arról hogy még 5 másik oldalon is meg tudná nézni az üzeneteit. Most is válaszra várok egy friss reges eladótól, de kétlem hogy a közeljövőben választ kapnék. Érdemes lenne a "Kommunikációs hiba." üzenetet kiegészíteni egy "privát üzeneteid átmenetileg itt érheted el" résszel.
-
fbeni91
tag
válasz
Intruder2k5 #6874 üzenetére
Köszi
-
IO.sys
őstag
válasz
Intruder2k5 #6869 üzenetére
A Webinform oldalának kapcsolat menüpontja meglepő módon nem működik. Amúgy olvassa ezt a topicot valaki, vagy csak sirdogálunk itt magunkban?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6863 üzenetére
Azt mi okozza, hogy a hardverapro.hu hetek óta egyre csak rosszabb és rosszabb? Zajlik már az átállás az új rendszerre, és azzal függ össze? Vagy ez attól teljesen független problémák sokasága?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Intruder2k5 #6863 üzenetére
Hm, amikor átírtam a domain-t hardverapro.hu-ról prohardver.hu-ra az egyik tag adatlapjánál, akkor hibát dobott, de lehet, más az URL struktúra a két oldalon, köszi az infót
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #6786 üzenetére
Te csak ne linkelgesd az én privát üzeneteimet.
-
Ricsárdkaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6698 üzenetére
Írtam neki, köszönöm!
-
t_zolka
újonc
válasz
Intruder2k5 #6692 üzenetére
Köszönöm!
-
t_zolka
újonc
válasz
Intruder2k5 #6651 üzenetére
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam, de elrontottam az email címet, és úgy mentettem! Most már belépni sem tudok, hogy módosítsak rajta. Se a régi se a rossz email címmel sem. Ilyenkor mit lehet tenni?
Most regisztráltam újra, de szeretném visszakapni a régit! -
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5 #6656 üzenetére
Valóban, archiválva van, csak gondoltam ha ott a lehetőség az értékelésre, és nem azt teszi, akkor valami bug lesz.
-
Lacos8201
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6651 üzenetére
Prohardveren sikerült a módosítás!Köszönöm örök hála
-
xRunokiralyx
újonc
válasz
Intruder2k5 #6644 üzenetére
Köszönöm!
-
so_ha
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6630 üzenetére
Köszi, nekem ezen a linken működött!
Egyébként nagyon régi freemail-es címem van. -
Andrea cris
újonc
válasz
Intruder2k5 #6539 üzenetére
Köszönöm 😊
-
kenwood
veterán
válasz
Intruder2k5 #6539 üzenetére
Szerintem ez inkabb a mobilos feluletet erinti.
Beirod a jelszot,majd a belepes utan megint az apro fokeprnyojen vagy.A vicces az,hogy ilyenkor a hardverapro logora kattintva megjelenik a privat uzeneteid szama,illetve latod,hogy hol szoltal hozza a forumon.
Ellenben ha itt rakattintasz az egyik topicra,akkor azt mar ugy nyitja meg,hogy nem vagy bejelentkezve -
czirokpeter
újonc
válasz
Intruder2k5 #6523 üzenetére
Pedig arra változtattam, de a rendszer a változtatás helyett csupán törölte a régit
Köszönöm az email címet!
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5 #6448 üzenetére
Ó köszönöm
-
Minyi
újonc
válasz
Intruder2k5 #6423 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #6385 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #6382 üzenetére
Én így kaptam most értékelést (eladó voltam, archiváltam, értékelt a vevő). Hozzám be is került az 5 pozitív, de én nem kaptam emailt, nem tudom értékelni őt, mint vevő. Ilyenkor mi a teendő?
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #6382 üzenetére
Köszönöm szépen az útbaigazítást!
(Elég megtévesztő, logikátlan ez így, sajnos.) -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6376 üzenetére
köszi szépen
-
tvar
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6319 üzenetére
Működik a másik oldalról a módosítás. Köszönöm :-)
-
hasab
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6308 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tippet, a prohardverre belépve már engedte a belépési emailcím módosítást.
Most boldog és hálás vagyok! -
Alpachino
veterán
válasz
Intruder2k5 #6209 üzenetére
Köszi, megoldódott az adquard hirdetésblokkoló okozta, kikapcsoltam most már minden ok....
-
Tito30
tag
válasz
Intruder2k5 #6188 üzenetére
Siker Thx
-
Tito30
tag
válasz
Intruder2k5 #6186 üzenetére
Azt írja, Hiba az adatmódosítás során,alatta meg, Kommunikációs hiba!
-
Kicsi Én
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6182 üzenetére
Több gépen is próbáltam, ugyanúgy előjött, igaz csak chrome-mal, de nem történt semmilyen változás ami ezt indokolta volna. Most viszont nem akarom elkiabálni, de "meggyógyult" az oldal nekem, minden további próbálkozás, sütitörlés stb. nélkül.
-
geotigris9
tag
válasz
Intruder2k5 #6175 üzenetére
Igen az volt.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Intruder2k5 #6163 üzenetére
köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #6141 üzenetére
Megtörtént, köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest