- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
-
az "(1)" azóta se tűnt el, minden változatlan.
helyzet ugyanaz, jegeltem egy hirdetést, most ki szeretném szedni jég alól, és jön a szövegbox: "egyszerre 15 aktív apróhírdetésed lehet ingyenesen, ez a hírdetés a 16-ik."
megjegyezném továbbra is van egy fizetett hirdetési helyem, tehát 16-ot kellene tudjak gond nélkül használni.
ezentúl minden hirdetést, csak moderátorral tudok aktiváltatni? -
ezzel tisztában vagyok, eddig is érkezett, de most csak a jelzés érkezett meg, a válasz nem.
például ha nem hirdetést jelentettem, hanem egy hozzászólást (kértem a törlését), akkor arról visszajelzés érkezett, megjelent a "jelentéseim" oldalon, és amikor rákattintottam (mivel volt mire), akkor az a bizonyos szám eltűnt.
ismétlem a "jelentéseim" oldalon nálam semmiféle nyoma nincs, hogy jelentettem a hirdetésemet.
most úgy néz ki a továbbiakban együtt kell élnem ezzel a jelzéssel, mert mivel nincs mire rákattintsak, így marad. -
kriszh1
újonc
Ezt te se gondolod komolyan amit leirtal ?! A fapadosnak nezd meg a jelenteset eloszor,szerintem nem erted a szo jelenteset, egy fapados oldal, es egy hibas (az esetek 90%aban hasznalhatatlan )oldal fo funkcionalis reszek nelkul, csak egy felkesz kokanyolas ,ez minden csak nem fapados , nagyon sajnalom,hogy ez az oldal is koveti a tipikus magyar peldat minden van de semmi nem mukodik...pl jo(melle)fogas mostmar ez se
Az hogy leirod direkt szarra csinaljatok ,hat sajat magatok jaratjatok le , ilyen dumat ocsem
-
saci777
újonc
Tisztelt Uram/feltehetôen/----olyan VISSZATÉRÔ problémám van, hogy kikapcsol a
fiókom......deaktiválja magát !!! hiába lépek be ujra, kiírja, hogy sikerült, és nem történik
semmi.....nem látom a hirdetésem, nem tudok üzenni stb stb. lekötelezne ha érdemben intézkedne. Elôre is köszönettel; saci777. -
ziggurat
újonc
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos akkor és most sem ment ki semmilyen link... ugyanúgy a "privát üzenet küldése"-re kattintottam, de csak az (újbóli) belépésre kért az oldal, majd visszatett az adatlapra. De nem is adott semmi arra utaló jelet, hogy nekem a mail címemre jött volna egy link, pedig ez nem olyan dolog amit az ember elsőre következtet ilyen esetben.. arra gondoltam, hogy bejön egy sima mező, ahová írhatok.
De mindezektől függetlenül semmi. Szerintem próbálj meg nekem egy próba-üzenetet küldeni, kíváncsi vagyok megkapom-e. De én is megpróbálok küldeni egyet neked....neked engedi. Bejön az ablak ahová írhatok. Furcsa.
-
F_Zolee
nagyúr
-
barnibal
tag
Szia,
megcsináltam amit belinkeltél, ki is vizsgálták a dolgot megkaptam, hogy jogos a hiba és újra értékelhetem a vevőt, (DE AZ VOLT A GONDOM, HOGY Ő NEM TUDOTT ÉRTÉKELNI ENGEM NEM ÉN ŐT), most meg én kétszer értékeltem és engem egyszer sem! Kérlek segíts, hogy mit csinljak, hogy engem is tudjon értékelni?!
Az üzenet amit kaptam tévesen írja, hogy értékeljem az eladót, de az eladó én vagyok és engem nem tudott értékelni a vevő!
Most Ő kétszer is értékelve lett én meg egyáltalán nem
Mit tegyek?
-
pictigjis
őstag
köszi. amúgy 4 perccel a hozzászólásod után jött meg a két beragadt email. az egész csak azért fura, mert a payu-t kell használni az aukciós oldal számláinak fizetéséhez is, és ott sem volt olyan, hogy a pénz kártyáról való levonása után nem történt volna meg azonnal a könyvelés. tegnap is az volt, hogy a pénzt a vásárlás időpontjában levonta a payu a kártyáról, csak a folytatás akadt el. mert úgy értettem volna, ha maga a kártyatranzakció sem történik meg. mindegy, megoldódott, az a lényeg!
-
Executioner
tag
Szia!
Az alábbi hirdetésem lenne jelenleg is aktuális:
Köszönöm a segítséget!
Üdv.,
========
Aktiváltam. Ha ilyen van, akkor jelentés saját magadra és ott írd meg a történteket. Elnézést a kellemetlenségekért.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
molvany
aktív tag
Kösz, de akkor ma mit kell írnom ?
Hogy " De hosszú az a vasárnap " .
Ugyanis eddig vártam ( ezen a hétföi vasárnapon vagy vasárnapi hétfön ) hogy vége legyen a tegnap elkezdödött vasárnapnak, de sajnos még mindig ott tartunk ahol ...............
Oldalbetöltési sebesség továbbra is ............... ( amit már leírtam ). -
ClioRS
őstag
És aki már kétszer megcsinálta ezt, de semmi fejlemény?
Ezt vette tőlem 08.06-án amargo, akkor indította el az értékelést, 16-áig semmi nem jött neki, hogy én leokéztam, hogy megvette, akkor írt egy jelentést, nem történt semmi, aztán 09.01-én szintén elküldte, de azóta szintén semmi....
[ Módosította: föccer ]
-
Az a helyzet, hogy ez kevés. Mivel sokaknak (nekem is) ugyanez a gondja, azaz a fizetett hirdetések véletlenszeűen inaktívvá válnak, itt felmerülnek jogi problémák. Nem akarok jogászkodni, csak józan paraszti ésszel nézzük meg.
Mi fizettünk egy szolgáltatásért, amit nem kapunk meg, illetve az előfizetett időtől rövidebb időre kapjuk meg (kiesnek azok a napok, amiket inaktív állapotban tölt a hirdetés). Mivel nem egyszeri esetről van szó, hanem tömegesen fordul elő, ezért a szolgáltatást nyújtó cég tisztességtelen haszonra tesz szert azokért a kifizetett napokért, amikor a hirdetések inaktívak. Ilyen mennyiségben ez már fogyasztóvédelmi, sőt ami rosszabb, GVH-s ügy lehet. Mostanában nagyon kemény büntetéseket mér ki a GVH (több tízmilliós tételek), a konkurencia pedig alig várja, hogy a torkotoknak essen.
Előbb-utóbb kiderül ez a dolog (és az is, hogy nem kezelitek a panaszokat) és bukta lesz. Ezért is, de főleg azért mert KÖTELESSÉGETEK, azt kérem, hogy rövid időn belül oldjátok meg ezt a problémát, és mindenkit, akinél előfordult, személyesen értesítsetek a fejleményekről. És persze kártérítés is kell, én konkrétan azt is kérem, hogy adjatok egy statiszikát arról, mennyi kár ért a kiesett hirdetésekkel.
Én nem akarok jelentgetni, nem az én műfajom, de sok olyan aktakukac van, aki szívesen megírja a leveleket a kellő helyre, ezt el kellene kerülni.
Remélem kapok normális választ, nem csak egy mondatot, amivel leráztok, mint a többieket.
Üdv: Attila
-
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Xbox Classic / Xbox 360
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Glo cigaretta
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Konteó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest