- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
Arkennys #188 üzenetére
Tetszik-nem tetszik, úgyis be lesz vezetve az új. Az utolsó felület színezésekor is ez volt. Sokan megírták a véleményüket, (többen negatívval) és mégis hozzá kellett szokni az újhoz.
Most is ez fog történni, csak levonják a következtetéseket, mit és min kellene javítani: de akkor is az új lesz bevezetve!
Még nekem "sem jöttek át" az értékeléseim, 0pzitív-0negatívval szerepelek, és valahogyan le lettem "fokozva".
Előzőekben írtam, hogy a színvilág nem jön be nekem, (háttér és a betűké), de bízom benne, hogy megfelelő lesz, mindenkinek az elképzelése szerint úgy sem lehet alakítani.
Sok információt, lehetőséget tettek egy oldalra, túlbonyolítva van, így az elején elveszik benne az ember, de mint mindennek, ennek is meg kell tanulni a használatát. -
HuMarc
veterán
válasz
Arkennys #148 üzenetére
Nem, a mostani pirospontok elvesznek, mivel az egy nemhivatalos értékelési rendszer volt, amit Enginev3.0, Thunderzolee visz.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest