Aktív témák
-
ja és a vertit és horizontális frissítést nem tudom beállítani mert a monitoromról nincs ilyen jellegű információm.
ja TFT monitor -
ja és a vertit és horizontális frissítést nem tudom beállítani mert a monitoromról nincs ilyen jellegű információm.
-
na megint nem sikerült. a gondom az, hogy nem találja a nvidia.ko filt. valahol a volatile könyvtárban kellene lennie. De a gond az hogy oda nem bakolja be magát telepítés közben. az nvidia oldalról leszedett telepítő pedig nem települ, mert nem megfelelő a kernel-header asszem. s olyat meg nem szed le amilyen kéne. vagy mi a gondja
tipp?? -
az az auto micsoda az micsoda?
-
szeretnék opengles gyorsítást a linux alatt, hogy az xgl-t fel tudjam tenni. alapból telepítés után a linux az nv drivert pakolja be, s azzal megy a grafikus felület, én szeretném ha nvidia drájver lenne a gépen, s akkor mehetne fel az xgl is, de az nvidia driver nem települ, pedig több féleképpen próbáltuk, többször is ...
nvidia 6600gt-m van. -
hát szerettem volna normálisan müködő linuxot de az nvidia drájver sehogy sem müxik, de dopper se breezy alatt.
így szerintem maradok a win úton -
jó lenne ha sikerülne, mert ez az első szimpatikus linux diszt. (Ubuntu), de ez se akar nekem úgy müködni mint ahogy kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest