- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
e107lac #1293 üzenetére
ja, nekem sokkal kevesebb csúszka van a laptomom sztereo volta miatt
de az asztali gépen asszem nekem is nforce2 vagy 3? van, bár az lehet, h csak sztereo, nemtom pontosan
de le van tiltva, mert a cmedia 5.1 est használom, igaz csak a sztereo részét, meg a mélyet, és mindez windóz alatt, szal
viszont ha tudsz angolul, ajánlom a kmix kézikönyvét a kde helpjében benne van -
emitter
őstag
válasz
e107lac #1287 üzenetére
nagyon érdekes ez az ubuntu... most hogy nézelődtem a lejátszóprogik beállításaiban, meg a rendszer hang-beállításainál, nem találtam még olyat sem, hogy hogyan aktiválhatom/némíthatom a mic-bemenetet... olyasmire gondolok, mint winben a hangerőszabályzó
de még winampnál is be lehet állítani a kimeneti plugint, xmms-nél semmi ilyet nem találtam, mármint plugin-választót
remélem, azért találunk megoldást a problémádra, nem hiszem, h ennyire anyátlan lenne a linux
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest