- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
Eastman #4890 üzenetére
msáik nemtudom miért akadtál ki annyira azon a hsz -em en. ha hiszed ha nem ezt látom.
up.: nemértelek. sajnálom, hogy berágtál meg félreértetted a stilusom. bocsi.
up2.: amit írtam nem a pofádba szántam lecseszésnek hogy takarodj innen win -t használni kecs hanem arra amit irtál, hogy minden kezdet nehét tettem egy hozzáfűzést. még 1x bocs hogy félreértetted.
[Szerkesztve] -
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Eastman #4869 üzenetére
próbáld meg a sudo /sbin/halt parancsot. ha leállítja, akkor már csak a megfelelő eseményhez kell hozzárendelni.
ha X alatt vagy, a ctrl-alt-del nem fogja leállítani, amjíg nincs úgy beállítva a gyorsbillentyűk között.
de ha x alatt vagy, akkor valahol lesz egy kikapcsolás menüpont, vagy egy piros kikapcsoló ikon.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest