- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Eastman
addikt
OK! No problem! Indulattal reagáltam én is.
Mind a két OS-t használom jelenleg, ha kellően megismerem az Ubuntut, azt szeretném megtartani. De ha nem tudom (a megszokott grafikus módon, a piros gombbal) a PC-t kikapcsolni, kezdőként gyöngyözhet a homlokom...
Ne nézd le a kezdőket! a win.-business-től ugyanúgy borsózik a hátam, mint Neked, meg mindenkinek!
Üdv: Eastman
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Szevasz Öcsém!
Szóval Te lenézegeted, meg kinevetgeted azokat akik a Win-nel kerülnek először kapcsolatba. ...kb a PC-t használók 95 % -át. Ki vagy Te?
Néztem a honlapod, talán az megmondja... Ezt az oldalt nem nagyon értem: [link] Nem lehetsz egy bonyolult gyerek. Ha van egy kis időd, üljünk le egy sörre, és meséld el, hogy mi jár a fejedben! Mondjuk, ha legközelebb ''pestre'' jössz. [link]
Inkább ezt olvasd el, hogy tudd, miről beszélsz! ...hátha átjut a tűzfaladon, és megragad a fejedben valami. Ajánlom ''A névről'' bekezdést! [link]
Fasza gyerek vagy, büszke lehetsz magadra...
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Pár hete bírkózom az Ubuntuval (full laikusként) és fent van még a win. is. A legújabb gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a számítógépet. Se kikapcs gomb, se Ctrl+Alt+Del., se Power gomb... Ké'ne egy gyors megoldás...
Köszi: E. -
Eastman
addikt
Nagyon nagy help! Van valaki, aki keni az Ubuntut, és online?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest