- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
asturel
őstag
Evolutiont nem ismerem, thunderbird install : sudo apt-get install mozilla-thunderbird
btw, valaki hasznal ntfs3g-t ubuntuval? probaltam ntfsfix-el legyalulni a journalt az ntfs-rol de mountolni se tudja
root@rucs:/# ntfsfix /dev/hda2
Mounting volume... FAILED
Attempting to correct errors...
Processing $MFT and $MFTMirr...
Reading $MFT... OK
Reading $MFTMirr... OK
Comparing $MFTMirr to $MFT... OK
Processing of $MFT and $MFTMirr completed successfully.
Setting required flags on partition... FAILED
Error setting volume flags. -
ngabor2
nagyúr
az ilyen kényelmi feature-ökhöz nem értek, alapból ki szoktam kapcsolni. de legjobb tudomásom szerint van ilyen lehetőség, majd aki használ ilyet, az megmondja.
mivel floppy már rég nincs a gépemben, de cd-t is kézzel szoktam mountolni, ezért én ilyen apróságokra (régi debianos berögzüléseim miatt) írtam 1-2 alias-t, és azt használom. -
ngabor2
nagyúr
-
Nedudgi
aktív tag
[link] az 1.3-nak nincs már ez a baja (más baja van, de jobban működik) NE ijedj meg ha lefagy tőle a linux (úgy szó szerint mintha minden megállna). Ilyenkor a skype valami hangot akar kiadni, és kb 1 percen belül tovább megy minden. ha az ember türelemmel vár. Ha 1 szer eljátszotta, akkor utána egy darabig nem csinálja.
-
ngabor2
nagyúr
a könnyebbik kérdésre válaszolnék: a root jelszó megváltoztatása: sudo passwd
kérni fogja a user jelszavát, majd 2x a root-ét.
a skipe-ot nem ismerem, de alsa-val egyszerre 1 eszközt használhatsz. asszem esd a cucc neve, amivel egyszerre több hangot is le lehet játszatni. de a hozzáértők úgyis mindjárt megmondják pontosan
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest