- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
hi all!
problémám támadt a levelezővel, Evolution, hogy kell a leveleket megnézni. vagy letolteni vele?
esetleg hogy tudnám feltenni a thunderbird-et? -
mkbla
senior tag
válasz
ngabor2 #4170 üzenetére
aham, koszi szépen, érdekes dolgok vannak... ugy látom jobb lesz megismerkednem az ubuntuval is, majd szépen rákeresek és letöltöm iso-ban.
vmi 1szerűbb módon nem lehet megoldani? mármint nem miattam hanem a felhasználók miatt h pl jobb gomb felcsatolás/leválasztás ilyesmik...?
tehát akkor sudo mount... beolvassa a floppyt, rámásolom amit akarok, és sudo umount... -al pedig rámenti a floppyra a dolgokat és kész? -
mkbla
senior tag
hi all!
az a nagy helyzet h félig-meddig rámszakadt egy ubuntus rendszer, szeretném ha néhány dologban segítenétek, mivel eddig mandrake-t használtam. Szóval a ez lenne az első és egetverő gond hogy, hogy lehet floppy meghajtóra másolni? próbáltam a mount parancsal de ahoz supervisor jelszó kell... az meg nincs, vagyis van de nem nekem... szóval vhogy ugy néz ki h az egész h ez totál kezdő felhasználók használják és nekik kell segitenem és megoldanom külömböző problémákat megoldani ez lenne az első... tehát grafikus felület elindul meg minden és azt szeretném tudni hogy kell floppyra másolni? meg azt hogy milyen tomorítők vannak ubuntu alatt, illetve hogy kell használni?
előre is thx a válaszokért, és bocs ha kicsit láma kérdésket teszek fel de higyétek el én sem vagyok vmi könnyű helyzetben.... -
mkbla
senior tag
válasz
ngabor2 #4105 üzenetére
thx, én eddig ugy probálkoztam mint ahogy le volt irva a itt a nagy linux topicban, a grub-nál beirni h linux init=/bin/bash, meg ilyesmik, de nem igazán jött össze a kernel pánikon kivül más.... tehát akkor ezt a sudo passwd-t konsolban irjam be...? és kész? csak az az igazság h nem én raktam fel a linuxot és ugy volt megoldva h user neévvel alapból minden jelszó nélklü belépett, tehát ahol fel volt rakva tökre nem tudnak semmi jelszót.... de azért thx megpróbálom, csak kb a jövö héten ülök majd magint a gép elé.... kösz a segítséget!
valaki esteleg a skype-os témára nem tud +oldást????
thx -
mkbla
senior tag
hi all!
a kérdést már láttam a forumban 2000 kérdéssel ezelőtt, de a választ rá sajnos nem (lehet h én vagyok vak) tehát ubuntu linux és skype, a hang tökéletesen műxik pl filmek lejáccásánál, de skype-ban hol műxik hol nem, és kiirja h problem with sound device, nagyon sokat nem tudok kezdeni mert igazából root jelszo is kellene de az meg a kanyarba... probálkozom megszerezni de nem akarja az igazságot mindig kernel pánikba ütközök... nagyon megköszönném ha vki elárulná h mi a baja a skype-nak és h hogy leheet root jogot szereznem...? előre is thx
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest