Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #43447 üzenetére

OK, hogy utáljuk a Googlet meg mindent, de ha nem lenne ilyesmi, akkor mit csinálnál, ezt nem vetted számításba? Csinálnál magadnak felhőt meg levelezőszervert meg böngésznél, ahogy tudsz? Vagy fizetnél ezeknek havi 20eft-t? Az kéne persze, hogy minden szuper tutit biztosítsanak ingyér! L*fact! Mit kötelező ezekből használni? Semmit! Nem utálja ezeket senki, csak úgy nem szereti használni, ahogyan ők engedik. Nem? De! :D

Ez a donkihótézés meg inkább megmosolyogtató, kisemberként mi hiába harcolunk, úgyis lehúzzák rólad a 7. bűrt is, akármit csinálsz. Persze ha elhiteted magaddal, hogy most jól kibabráltál velük, az is jó pszichésen. De nem győzhetsz. ;]

Én inkább használom például a Googlét a kényelem miatt. Eleinte sok címem volt, mert mind a dott free 15giga felhőt, de már inkább fizetek havi 690 pezót 100gigáért, hogy elférjek. Csinálok a mobilommal képeket és nem vacakolok, mint régen, hogy eljuttassam a gépemre, hanem leülök a géphez és ott vannak a képek, már tudom is managelni. Kevés időm van már(nyilván annyira azért nem, ne örüljetek) és az idő pénz. :)

Amúgy október óta van Xiaomi 15T-m és egyetlen relámot nem láttam a gyári appokban. Játékok meg appok ugye meg fizetősek vagy reklámosak. Mi ebben a fura?

Új hozzászólás Aktív témák