Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- MIUI / HyperOS topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az átlagfelhasználónak szinte semmi fegyvere nem maradt a rettenet mennyiségű szemét, promó és kéretlen ellen csak az agresszív reklámblokkolás, a yt-dlp és a torrent.
És élek is ezzel és nem, nem azért nem nem fizetek elő mert földhözvágna anyagilag hanem mert évtizede szinte életcélommá vált hogy valahogy visszavágjak ezeknek a mammutcégeknek akik gyakorlatilag leuralják a világot és rám akarják kényszeríteni ez ő játékszabályaikat. Konkrétan a fél internetes szolgáltatás a Googléé.
És tesz is érte hogy megutáltassa magát, én csak a magam primitív fegyvereivel próbálok életben maradni.Mikor az asszony gyári telefonján kell valami matatnom elszönyülködök az én végletekig kiherélt privát adguard dns, 18 letiltott gyári bloatware app után az állandóan felugráló tisztító optimalizáló promóció és egyebek után.
Tolja a kéretlen szemetet az összes játék, app, a Google, a Xiaomi a Miui a böngésző stb.
Élhetetlen nekem.
Ergo ők kezdték és én mindent elkövetek hogy ellenálljak. Ha kell szürkezónához is nyúlok de még nem adtam fel. Undorító tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest