Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ubyegon2 #43436 üzenetére

Az átlagfelhasználónak szinte semmi fegyvere nem maradt a rettenet mennyiségű szemét, promó és kéretlen ellen csak az agresszív reklámblokkolás, a yt-dlp és a torrent.
    És élek is ezzel és nem, nem azért nem nem fizetek elő mert földhözvágna anyagilag hanem mert évtizede szinte életcélommá vált hogy valahogy visszavágjak ezeknek a mammutcégeknek akik gyakorlatilag leuralják a világot és rám akarják kényszeríteni ez ő játékszabályaikat. Konkrétan a fél internetes szolgáltatás a Googléé.
    És tesz is érte hogy megutáltassa magát, én csak a magam primitív fegyvereivel próbálok életben maradni.

Mikor az asszony gyári telefonján kell valami matatnom elszönyülködök az én végletekig kiherélt privát adguard dns, 18 letiltott gyári bloatware app után az állandóan felugráló tisztító optimalizáló promóció és egyebek után.
    Tolja a kéretlen szemetet az összes játék, app, a Google, a Xiaomi a Miui a böngésző stb.
    Élhetetlen nekem.
    Ergo ők kezdték és én mindent elkövetek hogy ellenálljak. Ha kell szürkezónához is nyúlok de még nem adtam fel. Undorító tényleg.

Új hozzászólás Aktív témák