Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz sz.balazs.95 #38585 üzenetére

    Azert nulla mert a felhasznal ennyit tud hasznositani, csontra meritve.
    Ami termeszetesn nem csontra merites mert akkor el lehetne dobni a pakkot.
    Pl. a Tesla es mas villanyautok amikor megallnak akkor nulla a kiveheto energia de persze a pakkba van meg vagy 2-3kWh, de ennek felhasznalasa tonkretenne az akkuegyseget.
    Olomakkunal a melykisutes kezdet tartomanya 10,5V, ekkor meg ki lehet venni az akkubol nemi energiat csak nincs ertelme mert 8V alatt kezdenek elgorbulni a cellalemezek es ez = az akku halalaval.
    Egy futo ha a vegkimerules hataran doppingszerrel meg tovabb fut akkor elhasznalja azt a tartalekat ami a szervezete mukodtetesere kellene es meghal.

    Kb. probaltam erthetoen leirni.

    Latom egy kollega talalt valamit, kivancsi leszek az eredmenyre.
    Szerintem ha sikerul is valamit atirni, az eredmeny az lesz hogy pl. mutat meg 25%-ot es kikapcsol mert a hardveres vedelmet semmivel nem lehet becsapni.
    Irhat a laptop akar 50%-ot is, ha barmelyik celle feszultsege 2,7V ala esik akkor a pakk kikapcsol. Ezen sem a vudu, sem a raolvasas nem fog valtoztatni. Ugyanigy mindegy, vizualisan mit ir ki, a toltes leall ha a cellafeszultseg eleri a 4,2 voltot. Fizikailag innentol egy mikrowattot se lehet beletolteni. Es ha a min-max kozott nem 65 wattora, hanem csak 40 ment bele, mert ennyit bir mar csak az eloregedett pakk tarolni, akkor abbol se a joistenke, se Te nem fogsz tudni 65 wattorat kivenni.

    Ne legyen igazam. De valami azt sugja hogy pedig de.

Új hozzászólás Aktív témák