- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
medek3 #43766 üzenetére
ennyi bs hw hiba nélkül elképzelhetetlen. ha garos a gép, ne szivasd magad. ha nem, akkor egy arra alkalmas programmal (pl ha már ubuntu, akkor badblocks) ellenőrizd, hogy kb egybefüggő terület halálozott-e el. ha igen, akkor azt szervezd ki a használt területről (partícionáld úgy a diszket, hogy a hobás rész ne legyen használva), úgy még tudod majd egy darabig talán használni. ha random hibás a diszk felülete, akkor ÍJ, kezdj neki új diszket keresni.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
medek3 #43706 üzenetére
Linuxon nem mennek a winnyózos programok, mivel nem winnyóz.
Némelyik elindul emulátorral (winehq.org) , vagy virtuális gépet is lehet használni. Egyébként játékon kívül mindent lehet vele csinálni, amit winnyózon. -
-
válasz
medek3 #43694 üzenetére
OK, de akkor meg nem kell nyafogni, hogy újat kell ehhez is tanulni.
Jól fog jönni még az a tudás, nyugi. Én is a saját hülyeségeimen tanulok.Hiren's -en akad HDD regenerator, mini XP (ha még van az újakon), partícionáló, backup progik, memtest, mindenből többféle... Meg egy rakás hasznos cucc még ezeken kívül.
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
medek3 #43668 üzenetére
Ez alapján készítetted el a pendrive-ot?
-
válasz
medek3 #43650 üzenetére
Sajnos a problémamegoldás néha eltart egy darabig... A memtest meg olyan, hogy hagyod futni egy fél órát, és ha már olyan RAM hiba van, hogy a Win7 megáll, akkor valszeg ki is fogja dobni.
Partícionáló, stb : Hiren's Bootcd, azon jó sok minden van ilyen célokra.A winyó titkosított része mondjuk elvileg nem jelenthetne akadályt, mert azt egyszerűen nem látja, persze azon sem kell csodálkozni, ha összeakad valamivel... De ha rádobsz egy új MBR-t, akkor az is eltűnik.
-
aag
őstag
válasz
medek3 #43670 üzenetére
Ha ezen a gépen idítom el akkor ennek a hdd-it akarja b@szkurálni és azt nagyon nem szeretném.
Be kell regelned a honlapjukon és a levélben kapott seriallal fel kell installálnod a programot. Utána tudsz vele "gyártatni" önbútolós pendrájvot, vagy CD-t, amivel aztán meg tudod majd csinálni az üres noteszedet. Ha ez a módszer neked nem tetszik, akkor ne csináld, de annyit mondhatok, hogy jelenleg ez a legtöbbet tudó, valóban működő program, amivel biztosan meg lehet oldani a te problémádat is.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
medek3 #43661 üzenetére
Nem tudom, csak a gugli találta.
Viszont az ziher, hogy amikor 1972-ben Win7-et telepítettem, az eldugott egy sunyi kis partíciót magának. Telepítésnél az egyedi lemezkiosztást (vagy mit) választottam és leformáztam az egész vinyót, hogy csak az egyetlen C legyen és arra nyomtam fel a w7-et. Ja asszem valahogy így volt. Rég volt, tán igaz se volt...
-
aag
őstag
válasz
medek3 #43650 üzenetére
Hogy lehet új MBR-t készíteni?
Ezzel az ingyenes programmal tudsz csinálni egy util-lemezt, amit ha elindítasz, mindent megtehetsz, ami most neked gondot okoz. Például MBR-t is tehetsz rá, de még mást is megtehetsz. Én például linux alatt nem tudtam windowszos MBR-t rakni, de fordítva is volt rá példa. Amikor windowsz mellé linuxot raksz, akkor az MBR már nem az eredeti, de sokszor van olyan szitu, hogy kellene. Nos ezzel lementheted azt is és ha kell, vissza is tudod tenni. ...és egyéb nyalánkságok, amihez linuxból még magas szaktudással sem jutnak hozzá, íme itt meg ajándékba kapod.
-
Siriusb
veterán
válasz
medek3 #43647 üzenetére
Elég ciki, ha ezt a windows-os fórumban win telepítőről nem tudjátok megoldani. Feltételezem arra gondoltok, újra kellene partícionálni a merevlemezt.
Töltsd le például a sysrescd-t, bootolj róla, a wizard paranccsal indítsd a grafikus felületet, majd gparted nevű alkalmazás segítségével, partícionálj újra (esetleg új MBR-t is készíthetsz, ha nincs olyan partíció a vinyón, ahol tárolsz valamit). -
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest