- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#74459392 #33192 üzenetére
rekord! már 30 perce megy az akksi. Aktív használat mellett. Az az akksi ami nemrég 1 percet se bírt!
Előbb az történt, hogy kész volt a töltéssel, kihúztam. Ekkor azt jelezte, hogy az akkumulátor kisül (0%) és készenélteb kapcsolt. Visszadugtam hálózatra, bekapcsoltam a gépet, majd egyből kihúztam megint a hálózatból és azóta megy.. -
-
kovaax
őstag
válasz
#74459392 #33181 üzenetére
Annak idején amikor adsl-lel torrenteztem azt mondták nekem az okosok, hogy nem fogok tudni egyszerre le- és feltölteni max sebességgel... Akkor ez vagy nem igaz, vagy kisnyúl.
Mondjuk mivel nem sokat torrenteztem, nem igazán foglalkoztam a problémával. Ha le is akartam tölteni, akkor lekorlátoztam a feltöltés sebességét. Ha meg az arányt akartam növelni, akkor otthagytam a gépet éjszakára, had töltsenek a népek.
-
Atapi
senior tag
válasz
#74459392 #33179 üzenetére
a wondershaper nagyjából megcsinálja neked azt, amit szeretnél, de több gép esetén nem fog megfelelően működni, mivel csak annak a gépnek a sávszélességét tudja menedzselni, amelyiken fut, fix beállítások mellett. a cfos - ha jól tudom - képes folyamatosan kalibrálni magát, így több gépes hálózaton elvileg hatékonyabb. de keress rá erre és próbáld ki, hátha ez is elég neked. magyar nyelvű leírást is találsz róla könnyen (pl).
-
n0_gAboR
őstag
válasz
#74459392 #33182 üzenetére
Nem az ertesito teruletet kell leszedni (az olyan, mint a windowson a talca jobb szele), hanem meggatolni hogy az indikator program elinduljon.
Az automatikusan indulo programokat a menu>preferences>munkamenet-nel talalod (pontosan nem tudom mondani, nincs most elottem ubi), ott kell megkeresni ezt a programot, es kivenni elole a pipat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#74459392 #33026 üzenetére
Nem szerepel a hangbeállításoknál az egyik bemeneten a webkamera mikrofonja? Ott, ahol a line in, mic stb. bemenetek közt kell váltani.
Hogy ezeket a parancsokat honnan lehet tudni, az jó kérdés, bennem is megfordult már párszor, mikor állok ott a terminál előtt bután.
-
válasz
#74459392 #32925 üzenetére
Ezek mind Windowsos játékok. Bár van amelyik esetlegesen elindítható és talán még megfelelően fut is, igazából az Ubuntu nem alkalmas ilyen komolyabb játékok zökkenőmentes futtatására. Sokkal jobban jársz, ha Windowson játszol, a játékokat is arra írták. Természetesen nem kell lemondanod emiatt az Ubunturól, akár mindkettő operációs rendszer is elfér a notebook merevlemezén.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged