- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
attrax #28254 üzenetére
Alt lenyom-felenged, lefele nyíl, erre bejön a menü
A winetricks nem kellett hozzá. Az officiális 1.1.42-es Wine-vel is elindult, és ugyanúgy viselkedett mint a legfrissebb RC-vel.
ntomka:
Nincs itt hiba, pont azért tettem fel mást, mint ami a tárolóban van, mert újabbat akartam, mert csak fejlesztik a drivert, és a hardver megvételével support szolgáltatást is vásároltam, miért kéne nekem elesnem a jó dolgoktól csak azért mert linux alatt körülményes megoldani?
Egyébként Kendek adott olyan tárolóra címet amiben ott a friss dirver, de az nem működött nálam, ezért tettem fel az ATI-t a honlapjáról, telepítővel. -
totyax
aktív tag
válasz
attrax #28254 üzenetére
Nekem a 4.0 demo elindul, Wine 1.2 RC4 alatt, csak a menü nem elérhető (nem klikkelhető), ez egy regisztrált, másoknál is létező hiba, illetve néha eltűnik scrollra az ablak tartalma...
Amúgy meg fogalmam sincs mit kéne csinálnia ennek az izének
A Wine úgy általában nagyon vicc. Legalábbis amit néztem, még semmi sem működött úgy ahogy kellett volna. Windowsos programokra a Windows való.
Egyébként infó. -
válasz
attrax #28009 üzenetére
Az Audaciousnak még lehet ez egy valós gondja, ha nem megfelelő kimenet van kiválasztva, vagy túl nagyra van állítva a bit depth (bár liftezni akkor sem liftezik).
De az, hogy a képernyő le/fel sötétült meg világosodott, na az végképp érdekes egy jelenség.
Fagyás ugye lehet több mindentől, rossz beállítások a BIOS Setupban, hardver hiba, de akár a kernel miatt is lehet.
Torrent klienst találsz a csomagkezelőben számosat, én a µTorrentet használom, abból nem engedek. De alapjáraton a Transmission is jó lehet, az az alaptelepítés része.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged