- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Ha már netbank -nál tartunk, van valakinek khb-s chipkártya-olvasóval? Csak azért van XP a desktop gépemen, mert ezt nem sikerült Ubi alatt beizzítanom, sajna a banknak "csak a középtávú tervei között szerepel a platformfüggetlen netbankolás" (ez most kb. idézet volt a válaszlevelükből, linux alatti használatra irányuló kérdésemre).
A wine-al a win-es FF-et feltettem, és települt a netbank plugin-ja. Elméletileg csak a kártyaolvasót kéne életre kelteni és elérhetővé tenni a wine-os FF alól. A neten olvastam, hogy a CardMan olvasónak van Linux-os támogatottsága, fel is tettem, de az FF olvasásnál belefagy.
Valakinek tapasztalata ilyesmivel? Esetleg ötlet, merre kellene keresnem?
-
tusi74
őstag
Nekem is összeomlott az OTP, mindaddig, míg a következőt végig nem csináltam:
Feltettem Synapticcal a flashplugin-nonfree csomagot, az mégiscsak az Ubuntu-ra van gyártva. Majd sudo nautilus paranccsal root jogokkal bementem a /usr/bin/flashplugin-nonfree könyvtárba, és az ott levő libflashplayer.so-t kicseréltem egy régebbi verzióra történetesen a 9.00 r48-asra.
Ha te az Adobe oldalán levő telepítővel tetted fel a flash-t akkor nem ebbe a nonfree-s könyvtárba, hanem a /usr/bin/firefox, vagy /usr/bin/mozilla-firefox vagy ahová kérted a telepítést, oda tetted fel. Történetesen, akkor onnan kell kicserélni.
Ehhez a 48-as release-hez már elég nehéz hozzájutni, így ahogy megszereztem, fel is töltöttem a rapidshare-ra.Lehet, hogy a r67-es kiadás is jó, csak én a 48-asat találtam meg a neten. A 115-ösrül meg több helyen olvastam, hogy elég bug-os.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest