Hirdetés
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem is összeomlott az OTP, mindaddig, míg a következőt végig nem csináltam:
Feltettem Synapticcal a flashplugin-nonfree csomagot, az mégiscsak az Ubuntu-ra van gyártva. Majd sudo nautilus paranccsal root jogokkal bementem a /usr/bin/flashplugin-nonfree könyvtárba, és az ott levő libflashplayer.so-t kicseréltem egy régebbi verzióra történetesen a 9.00 r48-asra.
Ha te az Adobe oldalán levő telepítővel tetted fel a flash-t akkor nem ebbe a nonfree-s könyvtárba, hanem a /usr/bin/firefox, vagy /usr/bin/mozilla-firefox vagy ahová kérted a telepítést, oda tetted fel. Történetesen, akkor onnan kell kicserélni.
Ehhez a 48-as release-hez már elég nehéz hozzájutni, így ahogy megszereztem, fel is töltöttem a rapidshare-ra.Lehet, hogy a r67-es kiadás is jó, csak én a 48-asat találtam meg a neten. A 115-ösrül meg több helyen olvastam, hogy elég bug-os.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest