Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Pen-re tedd fel a kiválasztott linuxodat és tudod úgy használni mintha a HDD-re raktad volna fel. Nem tesz különbséget a rendszer Pen és HDD között. De ne valami nagy linuxot rakjál rá .
LinuxMint 9 kezdetnek jó. 
"akkor ez mennyivel lassítja a boot folyamatot?" Ez gépfüggő és linuxfüggő, de sztem 10-15mp a login képernyő (nálam pl 2mp a külőnbség a HDD javára)
Ahhoz hogy penről bootoljon , ahhoz a bios-od is be kell állítani a sorrendet, hogy ott keressen először oprendszert.
-
hallari
tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
A múltkor volt itt egy beszélgetés, hogy valaki lassúnak tartotta a hdd-jét 25 Mb/sec miatt. Én rámértem az enyémre, és nekem is kb. ennyi jött ki (SATA) átlagban. Az elméleti max. ~ 100 Mb/sec. Ehhez képest ha pendrive-ról másolok, akkor (ha jól emlékszem) ~10 Mb/sec. Nyilván függ attól is, hogy hányszor kell sok kis fájlhoz nyúlni, meg hogy 2.0-ásban legyen, ne 1.1-esben.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest