Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
üzenetére
Keret sajna továbbra sem jön be.

Egyértelműen a Compiz a felelős a problémáért, egy pillanatra feljönnek az ablakkeretek, aztán ahogy a startup-ban jön a compiz már el is tűnnek.
Olvastam olyasmit, hogy az ablak téma változtatásával is sikerült vkinek úrrá lenni ezen a gondon. Úh. csatlakoznék Klambi kérdéséhez, hogyan lehet Compiz alatt ablak témát váltani? ccsm-ben nem leltem, cgwd a compiz-fusion alá gondolom nem megy (Synapticban nem láttam legalábbis ilyesmit). emerald --replace ?
Közben felfedeztem, hogy Ctrl-ALT-F1 működik, van szöveges terminál, de vissza Ctrl-Alt-F7 már nem, csak fekete képernyőt kapok. ? Így nem tudom tesztelni a gnome-window-decorator parancsot sem... (ezt is olvastam megoldásként a keret kérdésre)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő