Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
üzenetére
Keret sajna továbbra sem jön be.

Egyértelműen a Compiz a felelős a problémáért, egy pillanatra feljönnek az ablakkeretek, aztán ahogy a startup-ban jön a compiz már el is tűnnek.
Olvastam olyasmit, hogy az ablak téma változtatásával is sikerült vkinek úrrá lenni ezen a gondon. Úh. csatlakoznék Klambi kérdéséhez, hogyan lehet Compiz alatt ablak témát váltani? ccsm-ben nem leltem, cgwd a compiz-fusion alá gondolom nem megy (Synapticban nem láttam legalábbis ilyesmit). emerald --replace ?
Közben felfedeztem, hogy Ctrl-ALT-F1 működik, van szöveges terminál, de vissza Ctrl-Alt-F7 már nem, csak fekete képernyőt kapok. ? Így nem tudom tesztelni a gnome-window-decorator parancsot sem... (ezt is olvastam megoldásként a keret kérdésre)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest