Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egy MSI Nvidia 6800-as.
Van igazából fent egy 9.04-es is, bár az nem kubuntu, hanem sima ubuntu, de az mindegy
Azon is voltak gondok, ott aktiváltam a drivert telepítés után és újraindítás után villogó képernyő fogadott. Neten azt olvastam, hogy tegyem fel manuálisan a drivert, mert ezzel a módszerrel valahogy úgy telepíti, hogy indítás után törli. Akkor feltettem manuálisan és jó volt, csak utána láttam, hogy kijött az új ubuntu, gondoltam felteszem azt, és akkor már a KDE-s verziót.
én mindig megszívom a linux-szal
de nem fogom feladni, ha törik, ha szakad, de egy remekül működő linux lesz a gépemen, és nem zavar, hogy ez 5 év alatt nem sikerült 
-
upszilon
őstag
"Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"
...többet nem, de kevesebbet se...
"Ide mehetsz dühöngeni, minket kímélj meg léci."
...ha Te az én soraimat dühöngésnek véled, akkor magad vagy indulatos ember. Menj Te! Én maradok. ON-topik írásaim vannak, és ha nemlátnád, sokakat érdekel.
Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy miért akarsz elhallgattatni? Érdekeltséged van benne, vagy alapból ennyire nem érted a témát?
-
FixY67
senior tag
De komolyra fordítva: Ahhoz igen nagy tehetség kell, hogy valakinek pár nap alatt felnyomják a gépét linuxszal.
Azért ennek nézz utána, mert így általánosítva... hogy úgy mondjam, elég komoly tudatlanságról árulkodik.

Jó, hogy upszilon paranoid hozzáállása is túlzás, de nem kéne azt képzelni, hogy pusztán azért, mert linuxod van, máris védve vagy! Pláne nem kellene ezt terjeszteni.
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest