Hirdetés
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egy MSI Nvidia 6800-as.
Van igazából fent egy 9.04-es is, bár az nem kubuntu, hanem sima ubuntu, de az mindegy
Azon is voltak gondok, ott aktiváltam a drivert telepítés után és újraindítás után villogó képernyő fogadott. Neten azt olvastam, hogy tegyem fel manuálisan a drivert, mert ezzel a módszerrel valahogy úgy telepíti, hogy indítás után törli. Akkor feltettem manuálisan és jó volt, csak utána láttam, hogy kijött az új ubuntu, gondoltam felteszem azt, és akkor már a KDE-s verziót.
én mindig megszívom a linux-szal
de nem fogom feladni, ha törik, ha szakad, de egy remekül működő linux lesz a gépemen, és nem zavar, hogy ez 5 év alatt nem sikerült 
-
upszilon
őstag
"Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"
...többet nem, de kevesebbet se...
"Ide mehetsz dühöngeni, minket kímélj meg léci."
...ha Te az én soraimat dühöngésnek véled, akkor magad vagy indulatos ember. Menj Te! Én maradok. ON-topik írásaim vannak, és ha nemlátnád, sokakat érdekel.
Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy miért akarsz elhallgattatni? Érdekeltséged van benne, vagy alapból ennyire nem érted a témát?
-
FixY67
senior tag
De komolyra fordítva: Ahhoz igen nagy tehetség kell, hogy valakinek pár nap alatt felnyomják a gépét linuxszal.
Azért ennek nézz utána, mert így általánosítva... hogy úgy mondjam, elég komoly tudatlanságról árulkodik.

Jó, hogy upszilon paranoid hozzáállása is túlzás, de nem kéne azt képzelni, hogy pusztán azért, mert linuxod van, máris védve vagy! Pláne nem kellene ezt terjeszteni.
Aktív témák
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest