Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egy MSI Nvidia 6800-as.
Van igazából fent egy 9.04-es is, bár az nem kubuntu, hanem sima ubuntu, de az mindegy
Azon is voltak gondok, ott aktiváltam a drivert telepítés után és újraindítás után villogó képernyő fogadott. Neten azt olvastam, hogy tegyem fel manuálisan a drivert, mert ezzel a módszerrel valahogy úgy telepíti, hogy indítás után törli. Akkor feltettem manuálisan és jó volt, csak utána láttam, hogy kijött az új ubuntu, gondoltam felteszem azt, és akkor már a KDE-s verziót.
én mindig megszívom a linux-szal
de nem fogom feladni, ha törik, ha szakad, de egy remekül működő linux lesz a gépemen, és nem zavar, hogy ez 5 év alatt nem sikerült 
-
upszilon
őstag
"Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"
...többet nem, de kevesebbet se...
"Ide mehetsz dühöngeni, minket kímélj meg léci."
...ha Te az én soraimat dühöngésnek véled, akkor magad vagy indulatos ember. Menj Te! Én maradok. ON-topik írásaim vannak, és ha nemlátnád, sokakat érdekel.
Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy miért akarsz elhallgattatni? Érdekeltséged van benne, vagy alapból ennyire nem érted a témát?
-
FixY67
senior tag
De komolyra fordítva: Ahhoz igen nagy tehetség kell, hogy valakinek pár nap alatt felnyomják a gépét linuxszal.
Azért ennek nézz utána, mert így általánosítva... hogy úgy mondjam, elég komoly tudatlanságról árulkodik.

Jó, hogy upszilon paranoid hozzáállása is túlzás, de nem kéne azt képzelni, hogy pusztán azért, mert linuxod van, máris védve vagy! Pláne nem kellene ezt terjeszteni.
Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest