Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 1 VII Japán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Jól félreértettél engem. Meg ezek szerint én is téged. Nem baj. Így tanulunk a legjobban egymástól, ha ezeket tisztázzuk...
A segíteni akarásodat köszönöm, d ez nem mentség a buta beszédre. Képzeld, nekem sokezer forintért vásárolt programom van, amiket használok naponta és amiket nem írtak meg linuxra. Nem tudnám őket megvenni. meg virtuális környezetben sem futtatni, mert ott sem működnek!!! Mielőtt megkérdeznéd elmondom, hogy ezek videó utómunkálatok szoftverei. Nem játék egyik sem. De ha már játékkot mondtál, az azt fejlesztő szoftverek szintén nem kétforintos szoftverek és szintén nem futnak linuxon. ga érted ezt, elég ha annyit írsz: értem. Köszi!
Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő