Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Szíves elnézésed kérem ha belegázoltam a lelkivilágodba! Az én olvasatomban nem jó másra. Nem tartom felsőbbrendűnek a linuxot. De az biztos, hogy nyugodtabbak a hétköznapjaim amióta használom (8 éve). Senki sem mondta, hogy nem sebezhető. Mint írtam ha valaki akar valamit az meg is szerzi.
Másfelől az ember segíteni akar és egyúttal tanulni is. Én a véleményem, a meglátásaim és a tapasztalatiam mondom el. És ha valaki tud hozzátenni az megteszi. Azért vagyunk itt (is). Amennyiben ez Őfelségének marhaság úgy én könyörgöm bocsánatáért! Csak a fejemet ne vegye!

Ha több alkalommal elbuktál volna több 10 esetleg több 100 G adatot a sz@ros windows és windows közti ntfs kompatibilitási problémái miatt. Ha elég vírus és ad mászott volna már be a gépedre. És ha win3.1-től fogva eléget telepítettél volna akkor Te is megtiszteled a másikat azzal, hogy segíted őt és nem nevezed marhaságnak azt amit leír
Tisztelettel:
-Nagytalp-
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Horgász topik
- Farming Simulator 25
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest