- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
n0_gAboR #9357 üzenetére
gondoltam egy merészet és dist-upgradeltem még tegnap este.. az a baj hogy a 2.6.27-hez még nincs virtualbox modul, de lehet majd kézzel, ha van hozzá forrás..
persze így meg az ati driver áll fejest a legújabb, a backport-os meg nem csinál direct renderinget, szóval, bevállalom a +5W fogyasztást és visszarakom a low-end nvidia kártyát a gépbe
továbbá: hibernálás után ugyan úgy nincs hang, pedig erről is nyüszítenek a júzerek a bug report helyeken régen..
amit nem értek én a linux fejlesztésben: ami egyszer már sikerült működőre, a következő verzióban miért lesz elcseszve? minden új csomag vagy verzió esetleg kiadás után kezdődik újra az oroszrulett? mi fog menni, mi nem fog.. ezt kezdem kicsit megunni..
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest