Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
CsaBully
tag
Üdv mindenkinek..
Vettem itt a PH-n egy compaq ipaq kisgépet(nem pocket,hanem régi "slim"):
733Mhz Intel CPU,384 SD-Ram,alaplapi vga(gondolom intel),hang,lan,40gb wd hdd..Rátelepítettem egy ubuntu 8.04-et..eddig minden ok vele,letöltőgépnek használom,vnc-vel,routeren keresztül táveléréssel az xp-s játék gépről.
Viszont képernyő felbontást nem tudom a linuxon 1024x768-ra állítani,max 800x600-ig engedi..így viszont van olyan ablak ami kilóg a képből,ezért a finomhangolás bizonyos részeit nem tudom megcsinálni,mert nem tudom "leokézni" a beállításokat.
Szeretném a segítségeteket kérni hogy oldhatnám ezt meg,akár a képfelbontás növelését,
vagy a beállításoknál(pl : rendszer/adminisztráció/bejelentkező ablak) legyen mondjuk egy csúszka,hogy scrollozni tudjam lefelé..
Remélem érthetően írtam,előre is köszönöm a válaszokat..

..még csak annyit hogy most ismerkedem a linux kezelésével szóval láma vagyok,irgalom

Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest