- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
Aktív témák
-
GD
őstag
szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..
alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..
attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..
ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek..

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest