Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
GD
őstag
szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..
alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..
attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..
ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek..

Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest