Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
Aktív témák
-
GD
őstag
szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..
alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..
attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..
ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek..

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Asztalos klub
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest