- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Aktív témák
- 

FefeeX veterán Most súgok Neked valamit: 
 A hozzád hasonló, arrogánsan kedves emberek miatt van a linux ott, ahol van. Az oprendszer maga egész frankó, állati jól meg lett csinálva a szoftvertelepités meg a hasonlók, viszont még sokszor bele kell nyúlni, amihez azért az OS átfogóbb ismerete szükséges. Ez a dolog még megoldható lenne, ha nem olyanok lennének a "hozzáértők" mint Te, akik úgy gondolják, hogy ha nem gugliztál még 30 órát azért, hogy megoldd akkor így jártál, max lecseszlek miatta de nem segítek - amit Te is írtál. Ígen, annak ellenére, hogy rohadt sokat olvastam utána, mikor bejött az Ubuntu 7.04+Beryl mánia, még mindig meganoob vagyok a linux OS-el kapcsolatban, soha nem tanultam, és elég más mint a DOS. Nem ismerem magamtól a működését, és bár szedegettem össze morzsákat.
 Azonban aki wint használ se mindenki pro benne, lehet hogy csak játszani szeretne vagy a word-öt használni. A winesek annak se írják oda, hogy "vazze guglizd ki", hanem, bár az még sokkal egyértelműbb, elmondják neki hogy a harmadik gomb balrol. Nem az, mondom a harmadik. Én egyelőre felhasználói szinten szeretnék előbbre jutni, nem pro-ban.Ha több normális ember lenne, mint akik itt segíteni is hajlandóak voltak, akkor lehet a linux már nemcsak akkora felhasználói bázissal rendelkezne, amekkorával rendelkezik - mert az a baj hogy alapvető problémák vannak benne - nem az a bajom hogy nem tudom a mindenki által ismeretlen programomat átkódolni benn, hanem hogy villog a hülye openGL lejátszás. Egyébként guglizom már vagy egy órája, nem létezik hogy másnál nem villog csak nálam, de egyelőre nem találtam hasonlóproblémát... 
Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest