Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Semmit nem felejtettem el. Ugyanis innen minden szerkeszthető VOLT. Próbaképpen az Opennel megnyitottam egy doc fájlt a másik gépen beleírtam és kimentettem. Minden rendben volt.
A helyzet az, hogy az Ubuntuban 2 munkacsoportom volt. 1. munkacsoport nevű ebben megtaláltam a wines gépeket (közben a routerra rátettem egy notit is). Egy másik meg Workgroup néven. Itt volt ez a gép egyedül. No gondoltam itt a baj. Fogtam és a másik két gépen is Workgroupot állítottam be. Azóta csak egy munkacsoportom van, ami gondolom helyes. Nem változott semmi. Tehát dokumentumok mappába be. Pdf fájl kijelöl. Másol. Hálózat,megkeres másik gép,dokumentumok megosztva és látszik. Tömve van fájlokkal. Én próbál: beillesztés. Semmi Tök szürke és nem müxik. Átmegyek másik gépre megkeresem az Ubis gépet ugyanazt a fájlt kimásolom és beillesztem ahová csak akarom. No ezért írtam, hogy az XP jobban látja. A sambáról gőzöm sincs de az XPés gép a hálózati helyekben hivatkozik rá ezért gondoltam nekem van ilyenem. Ne gondoljátok, hogy az xpén elhibázok valamit.(mások is módosíthatják fájljaimat Az xp így fogalmaz)beállítva.Jjól tudok bánni vele. Hibázik az nélkülem is csak ott felismerem. A rendszer egyébként tök jó. Én soha nem játszom. De mivel csak 2 napja látom nem tudja kiváltani az MS-t. Különben is tele vagyok kütyüvel aminek örülök, ha ott működik. Azt tudo, hogy hosszú, de remélem érthető is voltam.
Köszi mindent egyébként.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest