Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Most ismerkedem az Ubuntuval (meg az egész linux-szal is), már túl vagyok egy újratelepítésen meg egy monitorbeállításon
Egy-két nap használat után lenne pár kérdésem:
- Hogy tudom beállítani a login ablak billentyűkiosztását? A rendszerben megy a rendes magyar (qwertz) kiosztás, ám a bejelentkező ablaknál csak a sima angol kiosztás működik, hiába állítom magyarra.
- Laptopról lévén szó, nagyon nem szeretem a venti zaját, ezért számomra nagyon fontos a hatékony energiagazdálkodás. Az ubuntu hibátlanul felismerte a procit (Turion) és a terhelés függvényében váltogatja a frekvenciát (1600-800 MHz), csakhogy én szeretném a feszültséget is módosítani. Az alapértékek 800 MHz-nél 0.9V, 1600 MHz-nél 1.1V. Mivel BIOSban semmi ilyet nem lehet állítani szoftveres megoldás kell a 0.7 és 0.9V elérésére. (Windows alatt erre ideális az RMClock) Itt hogy tudnám ugyanezt elérni?
Köszi!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest