- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
synapticcal cdcat. a legjobb véleményem szerint.he feltetted ugy tudod indíani. majd terminálba sudo cdcat.csinálasz egy adatbázist elmented.a létrejött adatbázisnak módosítod az attribútumait, teháth irhatóvá és olvashatóvá teszed a számodra. és inettől tudod kényelmesen használni alt+f2 beirod cdcat majd enter.magyarul tud és van benne kölcsönadtam funkció.mindegyik lemez mellé irhatsz megjegyzéseket.a teljes lemez könyvtár struktúráját elmenti a méretekkel és kiterjesztésekkel együtt.teljes adatbázis méretet is megmondja
lehet kresni kulcsszavakra is.
rtom: nem ugyan az, nekem az a fajta nem jött be.
core2: én megelégednék egy 36gigással is.de ha van pénzed a 74osra akkor rádbízom.de 2db 36os raid0-ba ezerszer többetérnekem is van a notimba beépített infrám.én is tudok ilyen dolgokat csiálni amiket irkáltok?mert ez a távirányítós dolog érdekelne
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest