Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
god, vodka, leslie:
Más is panaszkodott már a flash 11.2-re; nálam valszeg azért problémás, mert régi, pentium3, 500MHz procis gépem van; esetleg közrejátszat továbbá az LXDE grafikus felületem (nem gnome-ost használok, tehát Ubuntu helyett Lubuntu-t, mert utóbbi jóval gyorsabban fut.)Kedves vodkaboy, nem értek tulzottan linuxhoz, bár letöltöttem tegnap többféle régi flashplayer verziót, de nem tudom, a file nevük az, amely egy-az-egyben behelyettesíthetők mint "package name"? Szóval nem tudom, mit gépeljek pontosan "package name"-ként.
Ráadásul olyat szívtam, hogy tegnap sajna nem csak a flashplayer-t frissítettem, hanem a Chrome böngészőmet is, abban meg bár meg van a régi és az új flash is, opcionálisan választható is, melyiket kapcsolom be, de ha az újat, akkor "missing plugin" jelzést kapok youtube-nál, ha meg a régit, akkor meg kiabál a Chrome, hogy lejárt flash. Ugyanis, utánaolvastam, megtudtam, hogy az utóbbi hónapok Chrome verziói már nem engednek 11.2-esnél régebbi flash-t... :S Egyszóval ha legalább a Chrome-t nem frissitettem volna, működne a youtube-om rajta, mivel a régibbi flash-t a régebbi Crhome-n bekapcsolhatnám működésre... :S
Tehát a Chrome böngészőt is visszaváltanám régire; azt miképpen lehet? Mit gépeljek pontosan "package name"-ként egy régebbi flash install, illetőleg egy régebbi Chrome böngésző telepítése esetén, terminálban?
Előtte uninstall, ugye?(Egyébként a Mozillám érezhetően lassabban fut, azt csak ritkábban használom, az viszont csak a legfrissebb flashplayer-t érzékeli, azon is "missing plugin"-t ír a youtube jelenleg...)
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest