- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
leslieke
üzenetére
Hát nincs
Tegnap akartam egy gépre rakni 12.04-et, de a wifi nem bírt csatlakozni ( egy kernel error volt a syslogba mindig). Utánakerestem és hát bugos még az új kernel, szóval sehogy se bírtam megcsinálni. Utána 10.04.4 fel és minden ment egyből 
God Vazzeg: Én is láttam ilyet, hogy már bejelentkezni nem tudok a mert beszarik a belépésnél meg elcsúszik a kép. Reménykedni lehet még, mert csomó fontos bugot majd akkor javítanak/teszik közzé a javítását, ha közeledik a kiadás ideje. Én biztos nem rakom fel majd csak ha a 10.04 támogatása lejár. Addigra tuti stabil lesz

Aktív témák
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új résszel tért vissza egy régi széria, itt a GOBLiiNS6
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 26
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap akartam egy gépre rakni 12.04-et, de a wifi nem bírt csatlakozni ( egy kernel error volt a syslogba mindig). Utánakerestem és hát bugos még az új kernel, szóval sehogy se bírtam megcsinálni. Utána 10.04.4 fel és minden ment egyből