- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
God Vazzeg: 10.10-nél a leállás nem volt gond, itt az ATI driver kaka vmiért...
hcl: openSUSE csomagkezelője jobb. Tudom, h Synaptic, meg minden, de jobb. HA vmit törlök, és függőségei vannak, akkor megkérdezi: 1. csomag megtartása, 2. további xx csomagok törlése, 3. függőségek megtörése és a csomag törlése.
Ez az utolsó jól jön, mert pl. Ubiból a Gwibbert meg pár -számomra- haszontalan dolgot nem lehet kiírtani, oS-nél ez nem gond, és nem is sok van ilyen.
Viszont frissítéskezelője egy vicc. Kiírja, h vannak, de nem jelöli be őket telepítésre. Persze ez csak plussz egy katt, de fura... mondjuk lehet azért van, mert kézi re állítottam full autóról? Ubin kézi keresésnél is bejelöli amit talál, de ennyi.
Viszont nem oS lesz, hanem Fedora sztem, mert ott alap a Gnome, míg oS-re minden leírás KDE... Illetve leszedtem a Zorin OS-t, Linux Mint 12-t, de még nem próbáltam. Ezek 2. akármi kernellel vannak nem?
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Assetto Corsa EVO
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro FX570
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs