Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Mobil flották
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
RBJ
addikt
szerintem az energia gazdálkodásban van a bibi hogy kikapcsolja perc mulva a monitort és nem tudtam visszavarázsolni.
na úgy látom nemsokára a 4.. telepítés lesz mert most meg 51 % nál kifagyott a frissités. érdekes direktbe kinyomom a gépet visszakapcsolom és nem kell már neki a frissités. na akkor most jo lett vagy nem.
kezdjek egy kakira telepíteni. eddig szerettem a linux ot de kezdek mokus lenni.Na nyomtam egy terminalos update t.
/A dpkg megszakadt, saját kezűleg kell futtatnia a(z) „sudo dpkg --configure -a” parancsot a probléma megoldásához. /
Mi ez a bibi mostanában? Valami kubuntu , ubuntu háza táján van bibi? ha jól emlékszem másnál is volt ilyesmi.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest