Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
10GiB partícióra Win7 ultimate 64bit alól felment Wubival a Kubuntu 11.10 desktop i386.
Ez a D:\ partícióm, mellette C és E a rendszer HDD-ből, mivel usb-s hdd-n nagyon nem sikerült megoldanom a dolgot.
Eljutottam odáig, hogy bootolható a Kubuntu.
Ilyen hibaüzenet fogad:
"Loop mounted file systems already present"
The selected partition (partition 3 of /vat/lib/partman/devices/-dev-sda) already contains the following file system images:
/ubuntu/disks/root_disk
Please uninstall these before trying againMiután ezt le OK-zom, másik üzenet:
"Nincs gyökér-fájlrendszer megava
A partícionáló menüben adj meg egyet."
Ezt már nem tudom le OK-zni mert visszaugrik, az üzenet ablakán kívül pedig semmi sem látszik.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest