Aktív témák
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
10GiB partícióra Win7 ultimate 64bit alól felment Wubival a Kubuntu 11.10 desktop i386.
Ez a D:\ partícióm, mellette C és E a rendszer HDD-ből, mivel usb-s hdd-n nagyon nem sikerült megoldanom a dolgot.
Eljutottam odáig, hogy bootolható a Kubuntu.
Ilyen hibaüzenet fogad:
"Loop mounted file systems already present"
The selected partition (partition 3 of /vat/lib/partman/devices/-dev-sda) already contains the following file system images:
/ubuntu/disks/root_disk
Please uninstall these before trying againMiután ezt le OK-zom, másik üzenet:
"Nincs gyökér-fájlrendszer megava
A partícionáló menüben adj meg egyet."
Ezt már nem tudom le OK-zni mert visszaugrik, az üzenet ablakán kívül pedig semmi sem látszik.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest