Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Laptopomra raktam Windows 7 mellé egy ubuntu 11.04-et, egyelőre nagy katyvasz az egész, sosem használtam, viszont jó, mert gyors, és amire én használom a laptopot arra bőven elég a linux is. Egy olyan kérdésem lenne, hogy most próbálok nagyobb felbontást varázsolni a beállításokhoz konkrétan 1280x800-at, ez az lcd felbontása, viszont csak 1024x768-at enged. SIS Mirage 3-as gpu van a laptopba, nézegettem neten megoldást, elvileg van driver hozzá, de a linux fájlrendszerébe kellene másolnom 1-2 fájlt, amit nem enged... Konkrétan nem tudok a beillesztésre kattintani. Mi lehet a probléma? Elvileg rootként vagyok, és azzal a felhasználóval, amivel telepítettem?!
Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?
Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?