Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
tropico
üzenetére
Leírtam ezt is, (de akár utána is olvashattál volna). De a kedvedért leírom mégegyszer:
Készítesz vele egy util lemezt, vagy pendrájvot. Utána már nincsen köze egyik oprendszerhez sem, mert arról bootolsz és egy olyan util programba kerülsz, ahol valóban egyetlen egérkattintással csinálahtsz olyan winchester-műveleteket, amikről egy linuxos nem is álmodhat. Mindezt ingyen-jogtisztán.
És most én is kérdezek: vajon miért ne használhatná ezt akár egy linux-fan is, ha éppen ilyen megoldandó problémája akad? Miért nem? Mert linux-fan és ez nem linux alapú szoftver? Azért?
Én nemértem sokszor a buta-indulatos ész és értelem nélküli ellenkezést, de tudomásul veszem. Ilyen a világ. Ilyenek az emberek. Csak azt ne várjátok, hogy még le is boruljak eke előtt az emberek előtt tisztelegni.
Aktív témák
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest