Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
vicces
addikt
na én is közdöttem ezzel az elmúlt pár napban.
windows alatt az Universal USB Installer illetve a YUMI csodákra képesek.
bármilyen isot bármilyen médiára rávarázsol, működő boot sectorokkal. de jaj nekünk ha nincs windows...
szerencsére nálam a braserio ki tudott irni cd képfájlt dvd-re ami később bootolt is..
viszont igy elő kellett szednem az usbs meghajtómat, a tápkábelt hozzá, az usb kábelt valamint üres lemezt kellett keresnem. persze cd-m már nem volt itthon csupán néhány dvd szerencsére.
évek óta nem vásároltam már ezekből az adathordozókból és később sem szeretnék.pedig én csak egy linux iso-t akartam felrakni a mindig a gépemben lévő 2 gigás sdkártyára..
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont igy elő kellett szednem az usbs meghajtómat, a tápkábelt hozzá, az usb kábelt valamint üres lemezt kellett keresnem. persze cd-m már nem volt itthon csupán néhány dvd szerencsére.