Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Az Ubuntus kernel a Vanillára épül, de tartalmaz egyéni javításokat és plusz dolgokat (erre mondjuk, hogy Ubuntu patch). Ilyen például az ureadahead támogatás vagy éppen az ndiswrapperé. Na meg persze ezt tesztelik a rendszerrel, többször előfordult már, hogy amíg az Ubuntus jól ment, addig a Vanilla ugyanúgy bekonfigolva, vagy éppen innen letöltve hibásan működött.
Ezek azok a válaszok amiktől aztán jól össze tud keveredni a zember. Nem a te hibád, hanem a rendszeré. Bonyolult, de nagyon! Mert most akkor én mire is várok tulajdonképpen? Hol keressem? Hol fog megjelenni az ami nekem tényleg jól fog működni? Nemhogy nem látok tisztán, de egyenesen el vagyok keseredve, hogy ennyire bonyolult, átláthatatlan ez a kernel-kérdés...

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi