Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
IT café témák
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...
Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...