Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
pinnacle
üzenetére
Lehet, hogy egy 64 bitest kellene feltenni talán? Nem hiába az a neve a két verziónak, hogy i386 és amd64 (intel-amd), más utasításkészletet használ a két gyártó és lehetséges (nem értek a dologhoz) hogy az ubuntu forráskódja eltér a két verzió esetében nem csak memória sávszélesség tekintetében.
Tedd fel az amd64-es verziót.
Más:
Csak azért ugrottam be a topikba, hogy jelentsem, tegnap rendszerfrissítés során felkerült a legújabb kernel meg egy rakás javítás a 11.10-hez a gépemre (egyébként kb. két hetes lehet maga a frissítés, csak most kerültem vezetékes internet közelébe).
A lényeg: működik minden, amire nekem szükségem van Ubuntu 11.10 alatt. Ez egy alap szintű irodai szerű felhasználást jelent sok kép és filmnézegetéssel, némi alapszintű programozással (html, css, java) vegyítve.
Asus intel core i5-nvidia laptop, megy minden driver, nyomtató (samsung) is, külső monitor is megy megosztott asztallal (nem tükrözés, az eddig is ment), nvidia driver nélkül pedig megy a linux-hybridgraphics levelezőlistás srácoknak köszönhetően a dedikált és integrált videókártya közötti váltás és az nvidia mag lekapcsolása, amikor nem kell. Szóval akiknek nincsenek nagy vagy különleges igényeik, de újabb a rendszerük és nem akarnak szenvedni a driverekkel, kernelbe forgatással, azoknak jelzem, hogy a 11.10 úgy ahogy, de működik!
Azért írtam ennyit és ilyen hosszan, hogy ne kössetek bele

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest