- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
válasz
Kendek #40244 üzenetére
Telepítve van, azóta találtam egy fórumon egy esetet, ahol hiányzott egy symlink a modulra-> bingó, létrehoztam, azóta nem akad ki a VLC. Viszont a prociterhelés nem változott HD videó lejátszás közben, ez így normális?
A másik bajom az az Nvidia driver (285.sok)
Boot, és az X kiakad, hogy(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module. Please see the
(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): system's kernel log for additional error messages and
(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): consult the NVIDIA README for details.
(EE) NVIDIA(0): *** Aborting ***
(II) UnloadModule: "nvidia"
(II) UnloadModule: "wfb"
(II) UnloadModule: "fb"
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.
Fatal server error:
no screens foundÁtmegyek konzolra, kdm stop, driver újra feltesz, kdm start, és máris fullosan működik... Tehát 3D effektek, stb.
Ez vajon mitől? :S És nem a VDPAU okozza, ha lehet egyáltalán köze hozzá, mert előtte is ezt csinálta.
A 195-ös driverrel nem, de az még a régebbi kártyához volt, az újat először azzal indítottam, és helyből driver frissült.
Aktív témák
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest