- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem használom sok mindenre az ubuntu-t, de amire használom, az sem működik tökéletesen.... 10.10 (Maverick) OS-t használok jelenleg, és gondoltam most nem teszek fel semmi féle messenger klienst, hanem használom az empathy-t, ami alapból benne van. Nem is volt vele semmi gond egészen tegnapig. Akkor hiába próbáltam bejelentkezni, nem volt hajlandó. KB. 5 percig vagy még tovább "pörgött" a bejelentkezés folyamatát jelző kis ikon, de nem történt semmi. Akkor eddig használtam az Empathy-t gondoltam... Felrakom az emesene-t (1.61 verzió, mert a 2.xx nattyn nagyon bugos volt), amit eddig mindig gond nélkül használtam, és a jelenség ugyanaz(!!)... Bejelentkezéskor sokat vár, és be sem jön, de ha elindítom újra, akkor megjelenik egy új megnyitott emesene, és bejelentkezik, de nem látja az ismerősöket. Harmadszorra talánbejelentkezik normálisan... Közben a legelső még mindig próbálkozik, és csak a feladatkezelőből tudom bezárni... Routert próbáltam újraindítani, nem segített. Más klienssel még nem próbáltam, de gondolom itt más galiba lehet, ha kettő különbözővel ugyanazt produkálja.
Ötlet?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest