Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem használom sok mindenre az ubuntu-t, de amire használom, az sem működik tökéletesen.... 10.10 (Maverick) OS-t használok jelenleg, és gondoltam most nem teszek fel semmi féle messenger klienst, hanem használom az empathy-t, ami alapból benne van. Nem is volt vele semmi gond egészen tegnapig. Akkor hiába próbáltam bejelentkezni, nem volt hajlandó. KB. 5 percig vagy még tovább "pörgött" a bejelentkezés folyamatát jelző kis ikon, de nem történt semmi. Akkor eddig használtam az Empathy-t gondoltam... Felrakom az emesene-t (1.61 verzió, mert a 2.xx nattyn nagyon bugos volt), amit eddig mindig gond nélkül használtam, és a jelenség ugyanaz(!!)... Bejelentkezéskor sokat vár, és be sem jön, de ha elindítom újra, akkor megjelenik egy új megnyitott emesene, és bejelentkezik, de nem látja az ismerősöket. Harmadszorra talánbejelentkezik normálisan... Közben a legelső még mindig próbálkozik, és csak a feladatkezelőből tudom bezárni... Routert próbáltam újraindítani, nem segített. Más klienssel még nem próbáltam, de gondolom itt más galiba lehet, ha kettő különbözővel ugyanazt produkálja.
Ötlet?
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest