Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Hello segítséget szeretnék kérni van egy leírás a webupd8-on ,hogy asztal megjelenítése ikont lehet rakni az unity launcher-re ,de sajnos nem sikerül.
Többször próbálkoztam ,de nem jön össze.Show desktop icon for ubuntu unity
Megcsináltam a terminálból illetve manuálisan is ,de az ikont nem bírom kirakni a launcherre.
Átpróbáltam húzni nautulisból a launcherre ,de nem lehet biztosan én csinálok valamit rosszul ,de mi lehet az?
Az /usr/local/bin/ mappában ott van a két fájl utána mi lenne a következő lépés?Illetve azt tudom ,hogy a Ctrl+Alt+D kombinációval is ellehet ezt érni ,gyorsbillenyűk alatt át bírom állítani ,de volna-e arra lehetőség ,hogy az egér középső gombja legyen ez a funkció?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest