- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Sziasztok, egy elég összetett kérdésem lenne (remélem ti tudtok segíteni) :
Egy viszonylag új (sandy bridges) laptopom van, ennek a processzornak van egy belső (intel hd 3000) videókártyája, és emellett van a laptopban még egy Nvidia típusú kártya is. Az ubuntu (legújabb) feltelepíti az nvidia drivert, én törlöm azután tökéletesen megy a rendszer (az intel kártyáját használja). Viszont a másik nvidia kártya hűtője mintha beragadna és egyfolytában megy (a processzort is fűti), windows alatt semmilyen probléma nincs, olyan halk a gép hogy öröm mellé ülni, viszont ubuntu alatt megy mint egy porszívó. Telepítettem fel több hőmérséklet mérőt és a processzor 70 fokra is felmelegszik (a vinyó és a videókártyák hőmérsékletéről nem sikerült adatot kinyernem). Windows alatt 55-60 körül van a proci. Mivel így számomra nem használható a rendszer, most visszatettem a windowst. Egyébként minden működne out of the box, de amiért így fűti az egész gépet (talán a kernel a hibás?) így nem tudom használni. Ha bárkinek bármi ötlete van az írjon. (acpi-off tanácsolták, viszont ezt már nem tudtam kipróbálni, nem tudom használt-e volna).
köszi
Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Robotporszívók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest