Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
róland
üzenetére
Mások meg esküsznek, hogy a kiadásban szállított az etalon, az a legstabilabb, azzal mindegy megy.
Én meg biztos vagyok benne, hogy a számítógép hardveres felépítésétől erősen függ a dolog. Lehet, hogy a 3.0.4-es vanillával csudajó megy a Pisti gépe, majd felfrissítik 3.0.6-ra és máris nem működik megfelelően az XYC típusú vezeték nélküli hálózati vezérlője, mert olyan kódot toltak be hozzá amit nem teszteltek le megfelelően. Ilyen előfordult már, de természetesen az ellenkezője is, mindkettővel találkoztam (persze nem feltétlenül erről a hardverelemről van most csak szó).
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest