- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Nem veszem személyes sértésnek, sőt, még csak személyeskedés sincsen benne - egyszerűen a régi "munkásságod" itt és az ubuntu.hu-n meggyőzött arról, hogy teljesen felesleges vitázni veled, mert amit a fejedbe vettél, az úgy van.
Én csak azt az egyet nem értem: ha szerinted rossz a Linux, akkor miért használod? Feltételezem, hogy senki nem kényszerít rá, tehát nem fér a fejembe, hogy miért nem váltasz csendben vissza Windows-ra? Te is, meg mindenki más is jobban járna, ha nem keltenéd a hangulatot. Üljél vissza szépen a Windows-od elé, élvezd, hogy ott megy mindened, a Linuxot meg hagyd a fenébe, békélj meg vele, hogy nem Neked készült.
Egyébként meg az XP-antispy-os kérdésemre nem válaszoltál, nyilván elkerülte a figyelmedet, de engem azért érdekelne.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest